Gazi Anadolu Lisesi

WEB https://bozcaadagazi.meb.k12.tr
Adres : Alaybey Mahallesi Doğanöz Caddesi No 23 Bozcaada/Çanakkale
VİZYON : Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Çanakkale’de örnek bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2005 İstanbul Çocuk Filmleri yarışması birinciliği 2009 Çanakkale Okullar arası Dans Yarışması birinciliği 2009 Yılı TKY uygulaması Çanakkale il 2. si 2010 Yılı Beyaz Bayraklı Okul 2010 Yılı TKY Uygulaması Çanakkale İl 2.si

Saatler : 08.45-16.10
Isınma : Kömürlü Kalorifer